Hirdetés

FIFA 17 - új grafikai motorra váltanak a fejlesztők

|

A Fifa 17 lesz az első játék EA Sports címei közül, ami nyugdíjba küldi az eddig használt Iginite motort.

Hirdetés

A GameInformer értesülései szerint az idei évtől minden EA Sports cím (tehát az NHL, NFL és Madden sorozatok is) a DICE Frostbite motorját használja majd. Ezek a játékok eddig a direkt sport címekhez fejlesztett Ignite megoldással működtek.

Az idei évben a FIFA 17 lesz az első sportjáték, ami a DICE által fejlesztett motorral működik, ez pedig bár elsőre furcsának tűnhet, végül is nem kimondottan meglepő hír. Az EA összes nagyobb sorozatát már ez hajtja a Battlefield epizódoktól az új Mirror's Edge-en át egészen a Need for Speedig.

Az EA már korábban is nyilatkozta, hogy szeretnék, ha minden játékukat ugyan azzal a technikai háttérrel fejleszthetnék, és úgy néz ki, hogy ez most fog ténylegesen megvalósulni.

A FIFA 17 utáni néhány évben az összes többi EA Sports sorozat is szépen átvált majd az egyébként gyönyörű grafikai motorra. Meglátjuk, hogy a Frostbite mire lesz képes, ha sportjátékok alatt dübörög.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)