Hirdetés

Ingyen kipróbálható lesz a hétvégén a FIFA 17

|

A PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok nem csak barátságos meccseket játszhatnak, hanem belenézhetnek a The Journey nevű sztori módba is.

Hirdetés

PlayIT után (vagy előtt, ahogy tetszik) hívjátok össze a haverokat, és koronázzátok meg a napot egy jó kis FIFA-zással. November 24-én este 7-től november 27-én reggel 8:59-ig lehet játszani a játékkal, de vannak azért megkötések.

Az ingyenes változat PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz elérhető, utóbbin a hivatalos közlemény szerint csak azoknak, akik még nem használták fel az EA Access által kínált, tíz órás kipróbálási lehetőséget (viszont ők is csak 10 órát kapnak). A játék összes módjába belenézhetünk, köztük a The Journey-be is, viszont ennek csak egy kis részét játszhatjuk, nem az egészet. Minden stadion, csapat elérhető lesz, elért eredményeink pedig megmaradnak, és ha úgy döntünk, megvesszük a teljes változatot, folytathatjuk onnan, ahol félbehagytuk.

Arról, hogy milyen megkötések vannak a PS4-es változat esetében, még nem esett szó. A hétvégén figyeljétek az Xbox Store-t és a PlayStation Store-t. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)