Hirdetés

FIFA 17 - ilyenek lesznek a Juventus játékosai

|

Az EA hivatalos partnerségre lépett a Juventusszal, minek köszönhetően a csapat focistái rendkívül élethűen néznek majd ki a FIFA 17-ben.

Hirdetés

Mivel a FIFA idén motort vált, várható egy kis látványbeli javulás is, de inkább a fizika és a teljesítmény terén számíthatunk előrelépésre.

Azt már most láthatjuk, hogy a Juventus játékosai nagyon élethűek. Az Electronic Arts bejelentette, hogy szerződést kötött az olasz csapattal, melynek részeként a focisták legtöbbjének arcát bescannelik, és virtuális másaik a többi játékosnál jobban fognak hasonlítani valódi önmagukra. Buffon, Pogba, Marchisio, Chiellini és Dybala az első öt játékos, őket megnézhetitek alább, a fenti videó pedig a munkálatokba enged betekintést.

Nem csak a játékosokat (és Pogba gólörömét) láthatjuk viszont, hanem a Juventus stadionját is.

A FIFA 17 szeptemberben jelenik meg, az év legfontosabb újítása a sztorimód.

Címkék: #fifa 17 #frostbite
Platformok: PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)