Hirdetés

FIFA 17 - már nem Messi a legjobb játékos

|

Az EA Sports bejelentette, melyik 10 focista rendelkezik a legmagasabb értékeléssel a FIFA 17-ben. Messi nem csak a borítót, a vezető címet is elvesztette.

Hirdetés

A játék dobozáról ebben az évben a Borussia Dortmundban játszó Marco Reus néz vissza ránk, és habár megérdemelten szerepel rajta, ő nem került be a FIFA 17 legjobb 10 játékosa közé.

A listán ebben az évben 90 és 94 közötti összpontszámmal rendelkező játékosokat láthatunk, akik közül hárman a Barcelonában, hárman a Bayern Münchenben, ketten a Real Madridban, ketten pedig a Manchester Unitedben fociznak. Míg ezelőtt a 93-as Lionel Messi állt az élen, idén a második helyre csúszott vissza, helyét pedig az Eb-n is bravúros teljesítményt nyújtó Cristiano Ronaldo vette át 94-es OVR-rel. A harmadik helyre Neymar került 92-vel.

Íme a teljes sorrend:

1. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - OVR 94
2. Lionel Messi (Barcelona) - OVR 93
3. Neymar (Barcelona) - OVR 92
4. Luis Suarez (Barcelona) - OVR 92
5. Manuel Neuer (Bayern München) - OVR 92
6. Gareth Bale (Real Madrid) - OVR 90
7. Zlatan Ibrahimovic (Manchester United) - OVR 90
8. Jerome Boateng (Bayern München) - OVR 90
9. Robert Lewandowski (Bayern München) - OVR 90
10. David De Gea (Manchester United) - OVR 90

Mit szóltok ehhez? Szerintetek mindenki a megérdemelt pontszámot kapta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)