Hirdetés

FIFA 17 - befutott a legújabb trailer

|

A FIFA 17 legújabb előzetesében a pontrúgások trükkjeit tanítják meg nekünk.

Hirdetés

Egy év nem sok idő egy játék fejlesztésére, így nem annyira meglepő, hogy a minden szezonban megjelenő sportjátékok csak fokozatosan fejlődnek. Ennek ellenére a FIFA 17-ben nem csak a sztorimód érkezik újdonságként.

Ami a játékmenetet illeti, megváltoznak például a rögzített szituációk, ugyanis a tizenegyeseknél és a szabadrúgásoknál kiválaszthatjuk, honnan fusson neki a rúgásnak játékosunk, így egész egyedi csavarásokat is lehetővé téve. A fenti trailerben ennek a valós meccseken való fontosságáról James Rodriguez mesél, akit akár a játék borítójára is megszavazhatnak a rajongók. De azt is megmutatták, milyen új célzórendszerrel lehetnek pontosabbak a beadásaink szabadrúgások és szögletek esetében, ahogy azt is, hogyan játszhatjuk tisztára valamelyik csapattársunkat egy-egy bedobásnál.

Mit gondoltok, mennyire lesznek hasznosak ezek az újítások a FIFA 17-es meccsekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)