Hirdetés

Így feszít Cristiano Ronaldo a FIFA 18 borítóján

|

A portugál klasszis végre elfoglalhatta megérdemelt helyét a FIFA borítóján, sőt, rögtön egy speciális kiadást is elneveztek róla. Mutatjuk, mit tud a Ronaldo Edition.

Hirdetés

Néhány perccel ezelőtt futott be a FIFA 18 első előzetese, amelyből megtudtuk, hogy Cristiano Ronaldót végre a keblére ölelte az EA Sports, így több évnyi Messis borító után végre ő mosolyog majd ránk a dobozról.

Az alábbi galériában megtaláljátok az összes dobozképet, beleértve az Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra megjelenő Legacy Editionét is. Ez ugye még a régi motorral fut, így hatalmas változásokra nem számíthatunk ettől a porttól.

Emitt pedig a Ronaldo Edition, amit megvásárolva a többiekhez képest három nappal korábban, vagyis már szeptember 26-án elkezdhettek játszani. Emellé jár még legalább 60 dollárnyi extra tartalom (20 héten át heti 1 Jumbo Premium Gold Pack, 8 egyedi FUT mez, a FIFA 18 OST-je), valamint Cristiano Ronaldót is használhatjátok kölcsönjátékosként 5 FUT meccs erejéig.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)