Hirdetés

FIFA 18 - ma jön a demó, ez lesz benne

|

Várhatóan a mai nap folyamán élesedik a FIFA 18 kipróbálható változata, amiben nem csak a Kick Off módot próbálhatjuk ki, de belenézhetünk a The Journey: Hunters Returns sztorijába is.

Hirdetés

A hónap végén jelenik meg a FIFA 18, ami itthon valószínűleg elődeihez hasonlóan az év legjobban fogyó játéka lesz. Amíg a szeptember 29-ei startot várjuk, elüthetjük az időt pár laza, barátságos mérkőzéssel.

Hirdetés

A PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelenő demó során összesen tizenkét csapat közül választhatunk (Manchester United, Manchester City, Real Madrid, Atlético de Madrid, Juventus F.C., FC Bayern München, Paris Saint-Germain, LA Galaxy, Toronto FC, Boca Juniors, C.D. Guadalajara, Vissel Kobe), és négy stadiont látogathatunk meg (Santiago Bernabéu, La Bombonera, StubHub Center, King Fahd Stadium). A The Journey: Hunter Returns módban egy rövid szeletet kapunk a játék sztorimódjából, de pontosan nem tudni, a legelejét nézhetjük meg, vagy egy későbbi pillanatot.

Mindenesetre figyeljétek a PlayStation Store-t és az Xbox Store-t, hogy mikor bukkan fel a FIFA 18 demo. A PC-sek addig a gépigényt szemlélgethetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)