Hirdetés

FIFA 18 - ennél is megbukott a Denuvo

|

Pár óra alatt sikerült feltörni a FIFA 18 védelmét. Úgy tűnik, a Denuvónak már tényleg semmi értelme nincs.

Hirdetés

Egy ideje már egyre korábban sikerül feltörni az egykor hatékony piszkálásvédelemmel felszerelt játékokat, és a Total War: Warhammer 2 után a FIFA 18-cal sikerült új rekordot beállítani. 

Hirdetés

A legfrissebb változaton pillanatok alatt átjutottak a crackerek, ezért a játék megjelenésének napján már letölthető volt a torrentoldalakról. Bár a közeljövőben elvileg sokan tervezik még használni a Denuvót, hasonló hatékonyságra lehet majd számítani, így mint korábban oly sok más eljárás, most ez is elbukott. A cég vagy kiad egy frissebb, javított változatot, vagy kitalál valami mást, küönben le kell húznia a rolót.

Akit a vásárlástól a Denuvo tart vissza, az készülhet arra, hogy idővel kikerül a FIFA 18-ból. A Mass Effect: Andromedából kivették. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)