Hirdetés

FIFA 18 - már a teljes változat is játszható

|

Ha PC-n vagy Xbox One-on szeretnétek kipróbálni az idei FIFA játékot, mostantól megtehetitek.

Hirdetés

Az EA Sports mindent megtesz, hogy a lehető legtöbben ki tudják próbálni a FIFA sorozat 2017-es részét. A nemrég PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelent demó után itt a következő szint. 

Hirdetés

Az Origin Access és EA Access előfizetői mától megtalálják a kínálatban a FIFA 18 trial verzióját, minek köszönhetően tíz órán keresztül azt csinálnak a játékban, amihez kedvük támad. Végigjátszhatják a The Journey: Hunter Returns sztorimódot, pörgethetik a meccseket kedvenc csapataikkal, vagy belekezdhetnek bármibe, amit aztán a teljes változat megvásárlása után pont onnan folytathatnak, ahol abba kellett hagyniuk. A PS4-seknek marad a várakozás, illetve a fent említett demó.

A FIFA 18-at a következő GameNighton is kipróbálhatjátok majd Xbox One-on, a FIFA 17 verseny győztese pedig egy kontrollert kap ajándékba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)