Hirdetés

FIFA 18 - még az átigazolásokról tárgyalni is sokkal jobb élmény lesz

|

Sok új funkcióval találkozhatunk a FIFA 18 karriermódjában, amik nem feltétlenül a játékmenetet, inkább a játékélményt befolyásolják.

Hirdetés

A hardcore FIFA-játékosok számára az volna a legfontosabb, hogy a játék ne csaljon annyit, de ki pusztán azért veszi meg az újabb részeket évről-évre, mert szereti a focit, az másra vágyik. Az EA Sports most elsősorban nekik kedvez.

Hirdetés

A karriermódban ezentúl az átigazolásoknál nem elég ajánlatot tenni, majd várni a választ, tárgyalni kell először a klubbal, majd a játékos ügynökével. Ha egy üzletet sikerül nyélbe ütni, egy híradást láthatunk sajtótájékoztatóval, minden cukorral, ahogy majd egyébként a Player of the Month díj átadásánál és egyéb esetekben is. 

Emellett a gyakorlómódot 15 új játékkal egészítették ki, illetve lehetőségünk lesz a fiatal játékosok fejlesztésére, valamint a sérültek regenerációjának elősegítésére. A meccsek során  a játék megállítása nélkül fogunk tudni cserélni, ezt az alábbi videón láthatjátok.

Az újdonságokat valószínűleg csak a PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok fogják megkapni.

Ti milyen változtatásokat látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)