Hirdetés

Szerinted kik a FIFA 18 legjobb játékosai? Íme a Top 10!

|

A FIFA 18 megjelenésének közeledtével az EA Sports szeretné kicsit felkorbácsolni a hangulatot, ezért kiadta a játék 100 legmagasabbra értékelt focistájának rangsorát. Természetesen Cristiano Ronaldo is rajta van, és meglepő lehet, hogy hányadik helyen.

Hirdetés

Kis túlzással élve már mindent láthattunk a FIFA 18-ból. Belenézhettünk újra a sztori módba, felmérhettük a gépigény alapján, hogy elég lesz-e hozzá a vasunk, és ma már a demó is megérkezik, hogy lecsekkolhassuk, mit tud a legújabb rész. És a stadionokról se feledkezzünk meg.

Hirdetés

Úgy tűnik azonban, hogy az EA Sports azt szeretné, ha a FIFA 18 még inkább a figyelem középpontjába kerülne a bemutatkozása előtt, ezért előhozakodott egy toplistával, amelyről garantáltan lesz véleménye gamernek és focirajongónak egyaránt, hiszen a száz legmagasabbra értékelt játékos kapott rajta helyet. Az alábbi rangsorban megmutatjuk az első tízet, a teljes listát pedig a hivatalos honlapon böngészhetitek át. Íme a Top 10, ahol a focisták teljesítménye az elmúlt év statisztikáin alapulnak: 

10. Gonzalo Higuain (Juventus)
9. Toni Kroos (Real Madrid)
8. Eden Hazard (Chelsea)
7. Sergio Ramos (Real Madrid)
6. Robert Lewandowski (Bayern München)
5. Manuel Neuer (Bayern München)
4. Luis Suarez (FC Barcelona)
3. Neymar (Paris Saint-Germain)
2. Lionel Messi (FC Barcelona)
1. Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Szeptember 29-én, a FIFA 18 megjelenésekor élesben is megnézhetitek, hogy ki tud többet. Mi a véleményetek erről a felhozatalról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)