Hirdetés

FIFA 18 - itt is gond van a mikrotranzakciókkal, panaszkodnak a rajongók

|

Az EA másik játékában sem nagyon elégedettek a vásárlók. A jobb játékosok nagyon ritkán esnek, és problémás a teljes véletlenszerűségen alapuló megoldás.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront 2 eldöntötte az első dominót, és azóta is dőlnek sorban a többiek. A Need for Speed Payback fejlődési rendszerét ért kritikák után most a FIFA 18 jön, amiben az Ultimate Team módhoz a játékosoknak csomagokat kell venniük a jobb focisták megszerzéséhez.

Hirdetés

A játékosokat leginkább az zavarja, hogy milyen lassan lehet a játékban pénz nélkül csomagokhoz jutni, illetve, hogy a megszerzett csomagok tartalma teljesen véletlenszerű. Egy szerencsés srác egy boosterből megkaphatja álmai focistáit, egy kevésbé szerencsés pedig több száz ezer forintot is rákölthet a játékra, és még úgy is van esély, hogy nem találja meg a lapot, amit keres.

"Azok a játékosok akik összeszedték a lehető legjobb csapatot, nagyjából 8000+ dollárt költöttek a FIFA 18-ra, ami abszurd, pláne, hogy egy évente cserélődő játékról van szó."

A Need for Speed Payback esetében észbe kaptak a srácok, és már igyekeznek hangolni a rendszert. Reméljük, hogy az EA itt is lép valamit, mert elég sok anyuka csuklik mostanság a cégcsoportban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)