Hirdetés

FIFA 18 - érdekes bugok jelentkeznek a switches verziónál

|

Várható volt, hogy nem megy majd minden simán a FIFA 18 Nintendo Switchre költöztetésével, de ilyen hibákra nem számított senki.

Hirdetés

A FIFA 18 megjelent mindenre, amin videojátékokat lehet játszani, és ezek között van a Nintendo Switch is. A konzol tulajdonosai élvezik ezt a verziót, még a hiányosságai ellenére is. A port azonban szenved pár hibától, amik nagyon vicces grafikai glitcheket hoznak elő.

Hirdetés

A fenti képben látott jelenség például mozgás közben néz ki igazán viccesen:

Nem különösebben szokott érdekelni a grafika (FIFA-ban már csak azért sem, mert úgysem ismerem egyik focistát se, így nekem aztán mindegy, hogy kinek milyen arca van), de ezen a ponton valószínűleg egy kicsit én is furán néznék.

Azért van ennél is ijesztőbb: például amikor az egyik csapatban látszólag földönkívüliek vonulnak fel. Legalábbis viszonylag kevés ember járkál kék-zöld arccal.

A jelentések szerint nagyon ritka jelenségek ezek, és valószínűleg hamar javításra kerülnek, de akkor is - jelen vannak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)