Hirdetés

FIFA 18 - ezekre ne számítsatok a Switch verzióban

|

A FIFA 18 az első a sorozatból, amit kiadtak a Switchre, de értelemszerűen nem lehet igazán teljes az élmény. Mutatjuk, milyen kompromisszumokat kell kötni a Nintendo konzolján.

Hirdetés

Ma jelent meg hivatalosan világszerte a FIFA 18, de ahogy az általában lenni szokott, sajnos nem ugyanazt a játékot kaptuk az összes elérhető platformon. Nyilván felesleges keseregni ezen, már csak azért is, mert egy hordozható konzolos FIFA azért még mindig remek móka. 

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Frostbite motor hiánya miatt a The Journey sztorimód következő epizódja kimarad a Switch verzióból, de a konzol korlátai miatt több kompromisszumot is kellett kötni.

A USGamer csapata össze is gyűjtötte, hogy mik maradtak ki a legjobb kézikonzolos FIFA-nak is emlegetett játékból. Megmaradt ugyan az Ultimate Team, ami hatalmas szó, hiszen ez az egyik legnépszerűbb játékmód, viszont nem kerültek be a Squad Battles és a Weekend League módok. Ezek alapvetően az UT-hez tartoznának, de a Nintendo konzolján ezt nem lesz lehetőség játszani.

A klasszikus karriermód is hiányosabban került portolásra. Az igazolási tárgyalások és több szerződéstípus is hiányzik a Switchről. Sőt, érdekes módon a taktikai lehetőségek is korlátozottak, ugyanis valamilyen okból több felállás is kimaradt a játékból.

A hardveres kompromisszum kicsit a hangulatból is levesz: kevesebb a gólöröm, a közönség nem annyira élethű, így egy egész meccs hangulata kicsit laposabb, mint a nagyobb tesókon. De azért ezzel együtt lehet élni, ha cserébe szabadon van az embernek egy szinte teljes értékű FIFA élménye. Csak az a kár, hogy mindezzel együtt mélyen a zsebünkbe kell nyúlni ezért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)