Hirdetés

FIFA 18 - méretes frissítés változtat a passzoláson

|

Mostantól jobban oda kell figyelnünk, ha egy társunkhoz szeretnénk eljuttatni a labdát, mert nem lesz olyan egyszerű feladat, mint eddig.

Hirdetés

Újabb korrekt FIFA-résszel jelentkezett idén az EA Sports, amiben nemcsak a grafika változott, hanem egy-két újdonsággal is megleptek minket a srácok. Most pedig csiszoltak egy kicsit az egyik fontos játékmechanikán, így már nagyobb kihívást jelent majd a passzolgatás.

Hirdetés

Eddig nem volt túl bonyolult a FIFA 18-ban a passzolás, de az Update 3-nak elnevezett patch után ez megváltozik egy kicsit, ugyanis mostantól sokat számít, hogy hol van a csapattársunk, akinek passzolni szeretnénk, mert a lapos átadásoknál nem mindegy, hogy 90 vagy 270 fokos szögben gurítjuk el a labdát. Ha csak úgy vaktában legurítjuk a labdát valakinek, akkor könnyen előfordulhat, hogy az lelassul vagy meg sem érkezik a társunkhoz, ettől pedig még élethűbb lesz a játék.

Emellett a fejlesztők állítottak egy kicsit a kapusokon is, mert néha előfordult, hogy beütötték a labdát a saját kapujukba vagy épp túl korán vetődtek az ellenfél lövésénél.

Nektek hogy tetszik a FIFA 18?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)