Hirdetés

FIFA 18 - a kapusokon és a nehézségen is igazít az első patch

|

Kicsivel több mint egy gigabájtot kell letöltenie a FIFA 18 játékosainak, ha az 1.02-es verzióval szeretnének játszani, cserébe több kifejezetten idegesítő hibától megszabadulhatnak.

Hirdetés

Nem volt éppen zökkenőmentes idén a FIFA 18 rajtja sem, a mókás Switches bugok mellett a PC-s játékosok közül is sokan szembesültek egy hibával, ami miatt nem tudták letölteni az aktivált játékukat. Ezt hamar helyrehozta az EA Canada csapata, sőt, PC-re már az első teljes értékű frissítést is kiadták, ami minden bizonnyal hamarosan megérkezik konzolokra is.

Hirdetés

Ebben olyan, a játékmenettel kapcsolatos általános panaszokra is reagáltak a fejlesztők, mint az alulteljesítő kapusok, akik mostantól jobban fognak védeni. A készítők állítottak a lövések pontosságán, emellett a FIFA 18 amatőr és félprofi nehézségi szintjeit is valamivel könnyebbé tették. Furcsa módon csak most került alkalom a hálóanimációk feljavítására, illetve a Journey módban is jobban látjuk mostantól, ha korábbi tetteink valamelyike befolyásol egy adott helyzetet.

Emellett a készítők egy kiskaput is bezártak a FIFA 18 Ultimate Team módjában, ahol az egyjátékos kihívások közben sokan a kapusra váltottak, hogy valódi játék nélkül farmolhassák az új játékosok megszerzéséhez szükséges érméket. Néhány technikai jellegű javítás is jött, illetve a karriermódba szintén bekerült néhány kényelmi funkció, ezektől a játék hivatalos fórumán olvashattok.

Nektek hogy tetszik eddig az idei rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)