Hirdetés

FIFA 18 - ezekben a stadionokban már biztosan rúghatjuk a bőrt

|

Az angol és az amerikai bajnokság szerelmesei biztosan örülni fognak a bejelentésnek, amelyben kiderül melyik három csapat stadionjában szállhatunk biztosan pályára.

Hirdetés

Az EA Play során több mindent is megtudhattunk a legújabb FIFA részről, de az információáramlás nem ért véget a rendezvény után sem. Alex Hunter és Cristiano Ronaldo után most a stadionok kerültek szóba. 

Mivel az Electronic Arts szerződésben áll az angol bajnoksággal, vagyis a Premier League-gel, így nem meglepő, hogy a szezonban jól teljesítő csapatok stadionját szerepelteti a FIFA 18-ban. A Huddersfield csapata pár hete került be az angol első osztályba, miután megnyerték a másodosztály rájátszását. Matt Prior, kreatív igazgató elmesélte, hogy amint véget értek a döntők azonnal elkezdték a munkát, hogy a csapat otthona, a John Smith's Stadium bekerüljön a játékba.

"A játékban található stadion felépítésén azonnal elkezdtünk dolgozni, amint megbeszéltük a dolgokat. Szó szerint az utolsó büntető után elkezdődött a munka."

- mesélte Prior. A Premier League egy másik csapatának stadionja is bekerül a játékba: az Amex Stadium, ami a Brighton & Hove Albion klub otthona, a harmadik felfedett pálya pedig az LA Galaxy Stubhub Centere lett.

A FIFA 18 megszokott módon Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 és PlayStation 3 konzolokra, valamint PC-re jelenik meg szeptember 29-én, sőt, idén Nintendo Switchre is ellátogat a széria.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)