Hirdetés

FIFA 18 - már biztos, hogy Nintendo Switchre is megjelenik

|

Az EA megerősítette, hogy a Nintendo legújabb konzoljára is meg fog jelenni az idei FIFA. A tervek szerint, a Switchre készített egyedi verzió ki fogja használni a konzol adta egyedi lehetőségeket.

Hirdetés

Azt már tudni lehetett, hogy egy FIFA játék érkezni fog Switchre, de nem volt krisztály tiszta, hogy egy kisebb játékról van szó vagy egy teljes verzióról. Most az Electronic Arts illetékesei megerősítették, hogy a FIFA 18 "egyedi verziójáról" van szó.

Az "egyedit" itt nem valami negatív jelzőként kell értelmezni, hanem úgy, hogy a FIFA ki fogja használni a Switch adta lehetőségeket, például az eszközök közötti helyi multiplayert, továbbá az irányítást is a Joy-Con-ra fogják tervezni. Előreláthatóan minden újítást tartalmazni fog a FIFA 18 Switch változata, így a Journey mód második szezonját is.

 

Az Electronic Arts emberei úgy gondolják a Switch-csel rengetegen akarnak majd játszani, ezért jelenik meg a FIFA az eszközre. A FIFA játékok általában szeptemberben futnak be, így feltehetőleg utána érkezik a Switch verzió is, bár pontos információ erről még nem érkezett. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)