Hirdetés

FIFA 18 tesztek - bombagól, vagy mellé ment?

|

Néhány napja már játszható a FIFA 18 teljes változata, így a legtöbb nemzetközi lap végső ítéletet mondott a focis széria idei epizódjáról.

Hirdetés

Ugyan a sportjátékoknak szeretjük felróni, hogy évről évre alig változnak, tavaly nagyot lépett előre a FIFA egy új motor és a sztorimód megjelenésével. Idén ezt csiszolta tovább az EA Canada csapata, néhány nappal a megjelenés előtt pedig meg is tudhatjuk, hogyan sikerült mindez, hiszen befutottak a FIFA 18 nemzetközi tesztjei.

Hirdetés

A legtöbb kritikus kiemeli, hogy kétségtelenül Alex Hunter karrierjének második fejezete került a középpontba, ami a sztorimód kedvelőinek jó hír. De például a Game Informer tesztjének szerzője szerint emiatt még inkább észrevehető, hogy a hagyományos karrier mód mennyire nem fejlődött idén. A játékmenet tekintetében szinte minden kritika szerint apró, de fontos előrelépéseket hozott a FIFA 18, ami a sorozat, sőt, néhány kritikus szerint a műfaj jelenlegi legjobbjává teszi az új részt. Ezt pedig a pontszámok tekintetében így fejezték ki a nagyobb site-ok:

Eurogamer - ajánlott
Forbes - 9/10
Game Informer - 8,75/10
GameSpot - 7/10
GamesRadar+ - 4,5/5
IGN - 8/10 (nem végleges)
Videogamer - 8/10

A többi kritikus értékeléseit is latba vetve a Metacriticen jelenleg 84 ponton áll a játék, nálunk pedig nemsokára a rezidens FIFA-gurunk, EndreMan véleményét olvashatjátok a második Frostbite-os epizódról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)