Hirdetés

FIFA 18 - megérkezett az első trailer, megvan, ki lesz a borítón

|

Idén természetesen ismételten megjelenik egy új FIFA játék, az első trailert pedig most, még az EA Play előtt nézhetjük meg.

Hirdetés

Természetesen ebben az évben sem maradhatunk FIFA játék nélkül, az EA Sports pedig végre le is leplezte a sorozat következő részét, a FIFA 18-at egy menő előzetes formájában.

Hamarosan itt az EA Play, a fejlesztők már minden lehetséges támadási felületen hype-olják a közönségüket, ebből pedig természetesen az EA sportjátékokkal foglalkozó részlege sem maradhat ki. Korábban persze már hallottunk a játékról, hiszen kiderült, hogy visszatér a sztorimód és a Switch verzióról is lehullott a lepel, viszont most először láthatjuk ténylegesen mozgás közben a fociszimulátor következő generációját.

A borítón Cristiano Ronaldo szerepel (nagyon megérdemelten, ideje volt), aki elmondta, hálás a lehetőségért, és nagyon izgatott. A fejlesztők nem csak a fotózáshoz hívták meg, de segítségével a játék bizonyos részeit is jobbá tették.

A FIFA 18 szeptember 29-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra, Xbox 360-ra és Switchre. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)