Hirdetés

FIFA 18 - a rajongók kérésére került vissza egy törölt Ultimate mód

|

A tavalyi résszel ellentétben a FIFA 18 Ultimate Team módjában nem volt ott a két játékos számára kitalált Guest mód, de a rajongói felháborodást követően visszakerült ez a lehetőség is.

Hirdetés

Ugyan az EA sportjátékainak Ultimate Team módjáról sokaknak talán a kártyacsomagok és a mikrotranzakciók jutnak eszébe, sokak számára a csapatos szórakozást jelentette ez a mód. A FIFA 18 viszont komolyan korlátozta azoknak a lehetőségeit, akik párban szerettek volna játszani.

Hirdetés

A tavalyi részben még megvolt a lehetőség, hogy az úgynevezett Guest Mode bekapcsolásával ne csak egy, hanem két játékos irányíthassa az összegyűjtött játékosokból álló csapatot akár a FUT Draft, akár az Ultimate Team Online Seasons módjában is. Az idei megjelenéskor viszont ennek az opciónak csak hűlt helyét találták a rajongók (illetve csak az egyedi online meccsekben és a barátságos szezonokban volt elérhető), amit a készítők azzal indokoltak, hogy egyenlő esélyeket szeretnének mindenkinek biztosítani, a két játékos pedig szerintük előnyt jelentett volna azokkal szemben, akik egyedül játszanak.

A FIFA 18 rajongói viszont nem voltak hajlandóak elfogadni a változtatást és tömegesen szólaltak fel a Guest Mode visszaállítása mellett, amit végül meg is lépett az EA Canada. Ezért pedig látszólag kifejezetten hálásak voltak azok, akik kifejezetten ezt a játékmódot kedvelik az Ultimate Teamen belül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)