Hirdetés

FIFA 18 - javították az MI-t, nehezebb a kiállításokkal trükközni

|

Sokan a FIFA 18 mesterséges intelligenciájának egy sajátosságát kihasználva tettek szert jobb FUT jutalmakra, ezt most sokkal nehezebbé tette az EA csapata.

Hirdetés

Sokan tettek az elmúlt időszakban FIFA 18-as Ultimate Team csapatukba alacsonyabb értékelésű játékosokat, hogy a Squad Battles nevű módban így tegyenek szert nagyobb jutalmakra. De az EA Canada a legújabb frissítésben kigyomlálta a programkód azon részét, ami rendkívül megkönnyítette a mesterséges intelligencia ellen vívott meccseket.

Hirdetés

A felkapott taktika arra épült, hogy megpróbálták fedezni a labdát a túl agresszív MI ellen, aki így hamar kiállíttatta egy-két játékosát. Amint az új patch leírásából kiderül, mostantól csak akkor kaphatja meg a második sárga lapját a mesterséges intelligencia által irányított focista az ellenfél lökéséért, ha a szabálytalanság elszenvedője túljutott minden védőn és már csak a kapussal kéne szembenéznie. Így a FIFA 18 már-már exploitnak számító taktikájával elméletileg jelentősen nehezebb lett nyerni, bár hogy pontosan mennyivel, azt még nem tudjuk. A fórumposztban még azt írták a készítők délelőtt, csak Xbox One-on élesedett a frissítés, a PC-s változat és a PS4-es pedig később követi.

A javítás kapcsán egyébként elárulták, hogy ez alapvetően az MI aktív játékosát érinti, akiből egyszerre csak egy van, hasonlóan a játékosok által irányított csapatokhoz. Így a mesterséges intelligencia is csak egyszerre egy játékosnak tud olyan direkt utasításokat adni, mint mi a kontrollerünkkel, ami egy érdekes infómorzsa a FIFA 18 működésével kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)