Hirdetés

FIFA 19 - még sosem volt ennyire élethű a labdakezelés

|

Egy teljesen új rendszert alkotta a FIFA 19 fejlesztői, amelynek köszönhetően minden eddiginél élethűbb mozgást sikerült elérniük.

Hirdetés

Active Touch lett a neve annak az új rendszernek, ami először a FIFA 19-ben debütál majd. Az új technológia temérdek új animációval bővült, hogy a lehető legfolyamatosabb játékélményt biztosítsa. 

Hirdetés

Az ígéretek szerint a gyakorlatban az új Active Touch annyit tesz, hogy sokkal jobban saját játékstílusunkhoz tudjuk majd igazítani azt, hogyan focizunk a virtuális gyepen. Ez eddig persze remekül hangzik, de igazából azért majd csak az éles meccsek alatt dől el, valójában ez mennyire is mérvadó, illetve a nagy szavakból mennyit sikerült tényleg beváltaniuk a fejlesztőknek. Mi csak remélni tudjuk, hogy az Active Touchnak köszönhetően eddig sosem látott realisztikus labdaátvételekre és bombasztikus cselekre számíthatunk majd idén ősszel. 

FIFA 19 szeptember 28-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)