Hirdetés

FIFA 19 - hamarosan érkezik a demó

|

Természetesen idén sem maradunk új FIFA nélkül, hamarosan pedig egy próbát is tehetünk a legújabb kiadással.

Hirdetés

A FIFA-rajongóknak egy percig sem kell aggódni, hiszen idén szeptemberben is bízhatnak abban, hogy megjelenik a sorozat legújabb epizódja. A korábbi évekhez hasonlóan idén is kipróbálhatjuk a játékot megjelenése előtt, az EA Sports végre konkrétumokkal is szolgált ebben az izzasztó kérdésben.

Hirdetés

A kiadó bejelentése szerint a FIFA 19 demó verziója szeptember 13-án, tehát jövő hét csütörtökön fog elérhetővé válni, habár azt egyelőre nem árulták el, hogy melyik csapatokat és játékmódokat próbálhatjuk majd ki.

A demó feltehetőleg minden platformra megjelenik, amin elérhető lesz majd a végleges játék, tehát PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is érdemes lesz majd számítani rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)