Hirdetés

FIFA 19 - a nemrég elhunyt Emiliano Sala kikerült az adatbázisból

|

A Cardiff Cityhez igazolt argentint kegyeleti okokból távolították el a játékból.

Hirdetés

A fiatal argentin labdarúgó, Emiliano Sala 15 millió dollárért igazolt az FC Nantestől a Cardiff Cityhez januárban. Épp az új csapatához tartott január 21-én, amikor az őt szállító repülő eltűnt a radarról a La Manche csatorna fölött. Napokig keresték a roncsot, végül február 3-án sikerült megtalálni Sala testét. 

Hirdetés

Ahogyan az a FIFA 19 in-game üzenetében is olvasható, az EA Sports részvétét fejezi ki Sala halála miatt, együtt érez a hozzátartozókkal és azért, hogy tiszteletben tarthassák az emlékét úgy döntöttek, hogy eltávolítják a digitális mását az FC Nantes csapatából, kivették őt a FUT csomagokból és a hozzá kapcsolódó FUT tárgyak árát is leredukálták, hogy ne lehessen nyerészkedni velük, erre ugyanis volt már példa a játékos halála után. 

Emiliano Sala mindössze 28 éves volt. Nyugodjék békében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)