Hirdetés

FIFA 19 - nyilvánosságra hozzák az Ultimate Team lapok ritkaságát

|

Az EA hivatalosan is megerősítette, hogy a következő FIFA-ban már látni fogjuk az egyes pakkok vonatkozó oddsait.

Hirdetés

Az EA Sports vezérigazgatója, Daryl Holt az Eurogamernek adott interjúban beszélt a témáról, és kijelentette, hogy a FIFA 19-ben már pontosan látni fogjuk, mekkora eséllyel szerezhetünk meg egyes tárgyakat az Ultimate Team csomagokból.

Hirdetés

Eddig ugyebár nem így működött a rendszer, hanem például azt láthattuk, hogy egy Gold Pack 12 tárgyat tartalmaz, amiből legalább 10 Gold és egy Rare tárgyat szerezhetünk meg. Holt elmondta, hogy az új rendszerben már látni fogjuk, mik az esélyeink, hogy megszerezzünk bizonyos kártyákat. A megfogalmazásából pedig kiderült, hogy nemcsak a FIFA, hanem a többi 19-es sorszámú sportjáték (NFL, NBA, NHL) is hasonló rendszer szerint fog működni a vonatkozó játékmódok tekintetében.

Bővebben nem fejtette ki a dolgot, de ezentúl legalább már jobban átláthatjuk, mik az esélyeink, hogy valami ritka kártyát vagy tárgyat szerezzünk meg az  egyes Ultimate Team csomagokból.

Ti örültök a változásnak? Vagy így csak még fájdalmasabb lesz, ha nem adja be azt, amire vártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)