Hirdetés

A FIFA játékokban is jöhetnek a Fortnite-gólörömök?

|

A futballpályán élőben is egyre gyakrabban látott táncokat lehet, hogy hamarosan a FIFA-ban is előadhatjuk majd. Nem tudtuk, mi hiányzik.

Hirdetés

Az idei vébén hatalmas divatja lett a nagy népszerűségnek örvendő Fortnite táncainak, így a gólörömökké adaptált mozdulatokat akár a FIFA-ban is viszontláthatjuk majd.

Hirdetés

Az angol válogatott középpályása, Dele Alli, vagy a francia tehetség, Antoine Griezmann is rendre megvillantja a battle royale játék által ihletett tánctudását egy-egy fontos gól után, de a világ minden táján szívesen merítenek a focisták az Epic játékának mozdulataiból, ha ünneplésre kerül a sor.

A Eurogamer a napokban megkérdezte a FIFA játékok kreatív igazgatóját, Matt Priort, mennyi esély van arra, hogy a jövőben akár a FIFA részét is képezzék a szóban forgó gólörömök:

Számunkra nagyon fontos, hogy a játék autentikus legyen, így ha a valódi pályán látsz valamit, amit például Griezmann vagy Dele Alli előszeretettel csinál, akkor elgondolkodunk azon, hogy átültessük-e azt a játékba is. Végsősoron azt szeretnénk, hogy a FIFA tükrözze mindazt, amit egy igazi meccsen is látsz. Szóval van rá esély, igen.

Több mint valószínű, hogy a FIFA 19-ben még nem lesz az ördöngös táncok imitálására lehetőségünk (legfeljebb csak egy későbbi frissítéssel), hiszen jogi akadályai is lehetnek az ötletnek, ám az Epic hajlandó lenne "áthidalni" ezt a problémát, ha esetleg arra kerülne a sor.

Függöny, taps.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)