Hirdetés

FIFA 19 - komoly változtatásokat hozott az új patch

|

A FIFA 19 legújabb frissítése nerfeli az indokolatlanul erősnek tartott lövéseket.

Hirdetés

A közelmúltban elég sok játékos életét megkeserítette, hogyha az ellenfélnek instabil volt az internetkapcsolata, ami belerondított a kulcsfontosságú mérkőzésekbe is, ezért a fejlesztők igyekeztek orvosolni a laggal kapcsolatos problémákat egy frissítéssel. De ennyinél nem álltak meg, a legújabb patch szintén egy fontos problémát szeretne megoldani.

Hirdetés

A FIFA 19 hetedik update-je komoly változásokat hozott a fineszes/helyezett (finesse shots) és az időzített lövések (timed shots) kapcsán, mivel a labda akkor is nagy eséllyel a hálóban kötött ki, ha rossz ütemben rúgtuk el, emiatt pedig hatalmas népszerűségre tettek szert az online meccseken. Az eredeti ötlet az volt, hogy az időzített befejezés egy rizikós mechanika lesz, viszont a rendszer annyira megengedő volt, hogy az kevés valódi kockázattal járt együtt, a fineszes lövés pedig túl erőteljesre sikeredett, így mindkettő javításra szorult. 

Éppen ezért a fejlesztők csökkentették a hatékonyságukat és az előforduló hibákat is javították - például az időzített fineszes lövéseknél kevesebb hibát vétett a focista, mint a nem fineszesek esetében, így a hibázási faktort ugyanarra a szintre állították be, mint a többi időzített lövését, továbbá csökkentették a sárga és piros csíknál a labda sebességét, vagyis kisebb lesz a gólszerzés esélye is. Az alábbi képek hivatottak bemutatni, hogy milyen változások történtek (a Manchester City-s Kevin De Bruyne 100 lövése alapján készült): 

Számos más változtatást is hozott magával a Title Update #7, ezeknek a hivatalos posztban nézhettek utána, ahol ábrákkal is szemléltetik őket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)