Hirdetés

FIFA 19 - a fejlesztők orvosolták a laggal kapcsolatos problémákat

|

Elég sok játékos életét megkeserítette az, ha az ellenfélnek instabil volt az internetkapcsolata, de úgy tűnik, hogy ennek most vége.

Hirdetés

Fontos része a FIFA 19-nek a FUT játékmód, ahol a játékosok saját csapatot rakhatnak össze maguknak, hogy aztán összemérjék erejüket a többiekkel. Azonban a lag komolyan belerondíthat a kulcsfontosságú meccsekbe, így az EA most kénytelen volt lépni az ügyben.

Hirdetés

Ahogy a korábbi FIFA részekben, úgy sajnos az idei felvonásban is jelen van az a probléma, hogy a játékbeli lag miatt szinte játszhatatlan lesz egy-egy meccs. Egy fontos mérkőzésen pedig nyilván különösen frusztráló lehet a játékosok számára ez a jelenség.

A fejlesztők is tisztában vannak ezzel, így most kiadtak egy frissítést a PC-s változathoz, ami javít a játék reszponzivitásán, ha vacakol az ellenfél internetkapcsolata. Valószínűleg sokan örülnek majd ennek az apróságnak, hiszen így kevésbé fogják megérezni majd, ha a másik játékos laggol.

A javítást tartalmazó frissítés valamikor a közeljövőben PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megérkezik, tehát remélhetőleg már a konzolosoknak sem kell sokáig elviselniük ezt a problémát.

Ti tapasztaltatok már ilyesmit a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)