Hirdetés

FIFA 19 - átalakult a játékosok és a csapat kémiája a FUT módban

|

Nem elég az, ha tele van a csapatunk szupersztárokkal, ugyanis fontos szerepe lesz például a játékosok közötti kapcsolatnak is.

Hirdetés

Természetesen a FIFA sorozat következő darabjából sem marad ki a népszerű FIFA Ultimate Team játékmód, amelyben kártyák segítségével rakhatjuk össze ütőképes brigádunkat. Most pedig egy kicsit jobban is megismerkedhetünk az egyik játékmechanikával, ami elég fontos lesz menedzselés közben.

Hirdetés

A rajongóknak valószínűleg nem újdonság a játékosok közötti kémia, ugyanis már korábban is találkozhattak ezzel a lényeges aprósággal. A FIFA 19-ben azonban még nagyobb hangsúly lesz a dolgon, mint eddig.

Minden egyes játékosnak lesz egy úgynevezett Attribute Details menüje, ahol a tulajdonságok mellett azt is láthatjuk, milyen hatással van a kémia az adott futballistára. A csapattársakkal való kapcsolat, illetve a stílus is hatással lesz a játékos képességeire. Ráadásul ha valaki nagyon nem illeszkedik a helyére, és semmilyen kémiája nincs, akkor komoly pontlevonást kaphat, ami értelemszerűen nem lesz jó hatással csapatunkra.

Kiderült az is, hogy nem lesznek új játékstílusok a FIFA 19-ben, viszont az EA közzétett egy terjedelmes táblázatot, amelyből megtudhatjuk, hogy az egyes stílusok milyen hatással vannak a különféle tulajdonságokra. Érdemes lehet átböngészni, ha felkészülten szeretnétek belevágni a FUT-ba.

A FIFA 19 szeptember 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ti várjátok már a játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)