Hirdetés

FIFA 19 - kiderült néhány új részlet a játékmódokról

|

Lesz egy-két újdonság is az új FIFA-ban, de a már jól ismert módokon is alakítanak a fejlesztők.

Hirdetés

Idén ősszel befut a FIFA sorozat következő része, ami alapjait tekintve nyilván ugyanolyan lesz, mint elődje, azonban az Electronic Arts jó néhány újdonsággal igyekszik feldobni a játékot. 

Hirdetés

Talán a legérdekesebbek a Kick Off móddal kapcsolatos újítások. A klasszikus meccsek mellett arra is lesz lehetőségünk, hogy kimondottan Bajnokok Ligája-témájú mérkőzéseket játsszunk. Ilyenkor a hivatalos logókat láthatjuk majd mindenhol, de a kommentátorok is megváltoznak, Derek Rae és Lee Dixon közvetítik a meccseket. Ha valaki viszont ez Európa-liga hangulatát akarja, azt a bajnokságot is beállíthatja. Lehet majd úgy játszani, hogy egymás után két meccset nyomjunk le rögtön, egyszer az egyik, aztán a másik csapatot hazainak beállítva, vagy 3, 5 meccses szériát is. Akár saját játékszabályokat is bevezethetünk a Kick Offban, például dönthetünk úgy, hogy a közelről szerzett gólok nem számítanak bele az eredménybe, vagy csak a fejesgólokat számítsa a játék.

Az Ultimate Team ugyan nem esik át óriási változtatásokon, de azért ebbe is belepiszkál egy picit az EA. Az Offline Seasonök megmaradnak, de az Online Seasonöket egy Division Rivals nevű móka váltja fel. Ez utóbbiak valójában heti összecsapások, amelyek során a velünk hasonló szinten lévő játékosok ellen focizhatunk, dinamikusan változó feladatokkal.

Az sem titok már, hogy Alex Hunter kalandja a FIFA 19-ben fejeződik be, tehát a The Journey játékmódba is érdemes lesz majd beleásnotok magatokat, ha kíváncsiak vagytok a focista történetének zárására.

Nektek hogy tetszik eddig a FIFA 19?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)