Hirdetés

FIFA 19 - hat különböző PS4-csomagban vásárolhatjuk meg

|

A Sony és az EA már nagyon készülnek az európai piacra.

Hirdetés

Már csak mindössze bő egy hónap, és megjelenik a FIFA 19. Természetesen idén sem maradnak el a különböző speciális kiadások sem, így aki új PS4-re kíván beruházni és szereti a sorozatot, bőven tud majd válogatni.

Hirdetés

A Sony ugyanis összesen hat különböző csomaggal készül az európai piacra. A legkomplettebb a PS4 Champions Edition csomag lesz, amely egy 1TB-os fekete PS4 Slimet, egy DualShock 4 kontrollert és a FIFA 19 Champions Editions kiadását tartalmazza. Ez a pakk három nappal a normális megjelenés előtt, vagyis szeptember 25-én érkezik meg (természetesen a játék is futtatható lesz már ezen a napon) és még FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Gold Packok is járnak hozzá. Így fog kinézni:

A további öt csomagból mindegyikhez a FIFA 19 Standard Edition jár, és közülük négy PS4 Slimet tartalmaz: két 500GB-os bundle (egy, illetve két kontrollerrel) és két 1TB-os bundle (szintén egy, illetve két DualShock 4-gyel) lesz megvásárolható. Ezeken kívül még egy 1TB-os PS4 Pro csomag is elérhető lesz, és ehhez is egy kontroller jár.

A FIFA 19 szeptember 28-án debütál PS4-en kívül Xbox One-on, Nintendo Switch-en és PC-n. A borítón - ahogy a bundle képeken is látható - Cristiano Ronaldo pedig már új csapata, a Juventus mezében fog feszíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)