Hirdetés

FIFA 19 – a sztorimód egy nagyon kellemes meglepetéssel indít

|

Egy hihetetlen hangulatos meccset élvezhetünk a FIFA 19 sztorijának elején. Spoileres cucc, úgy kattintsatok!

Hirdetés

A FIFA játékok sztorimódja, a The Journey egy nosztalgikus meccsel bővíti a Hunter család történetét. Ha magatok akarjátok felfedezni az élményt, akkor most nem nagyon érdemes tovább olvasni. 

Hirdetés

A Champions című epizód a The Journey trilógia zárófejezete lesz, ami rögtön egy eddig még nem látott csavarral indítja el a történetet.

A főhős Alex Hunter nagyapját, Jim Huntert irányíthatjuk egy meccs erejéig, ami ízig-vérig a hatvanas évek futballmérkőzéseinek hangulatát idézi majd. A legendás Hunter karrierjének századik góljára hajt, természetesen az általunk kijelölt kedvenc csapat mezében.

A videóból kiderül, hogy tényleg minden részletre odafigyeltek az EA-nél. A gyep egyenetlen, az eredményjelzők és egyéb tévés showelemek korhűek, a képernyő csíkozódik, de még a sérók is a hatvanas évekhez illően lettek belőve.

Ami viszont hab a tortán, az a kommentátor személye, ugyanis a legendás, ma már nyugdíjas John Motson a különleges mérkőzés kedvéért reaktiválta magát. Már-már szürreális hallgatni, ahogy éppen a sárga- és piroslapok szabályát magyarázza az angol szakértő, hiszen ez a ma már evidens része a futballnak csak a hatvanas években került bevezetésre.

A bevezetőnek szánt nosztalgiameccsel feloldhatjuk Jim Hunter Ultimate Team-es lapját is, a középcsatár 77-es összértékelést kapott.

A FIFA 19 szeptember 28-án jelenik meg.

Címkék: #fifa 19 #ea sports
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)