Hirdetés

FIFA 19 - íme a 100 legjobb játékos

|

Leleplezte az EA a FIFA 19 legmagasabb pontszámot kapott játékosait, és nem nehéz megtippelni, kik állnak az élen.

Hirdetés

A FIFA sorozat játékaiban minden évben változik az egyes játékosok értékelése, attól függően, hogyan teljesítettek az elmúlt időszakban. Idén is megkavarodott egy kicsit a sorrend.

Hirdetés

Az EA közzétette a Top 100-as listát, melynek utolsó helyén a 85-ös pontszámmal rendelkező Kostas Manolas áll. Egészen a 81. helyig 85-ös a játékosok átlaga, de egyes tulajdonságaik alapján sikerült őket rangsorba állítani. A top 10-be 90-es pontszámmal lehetett bejutni, viszont hiába kapott ennyit például Jan Oblak, Thibaut Courtois vagy Robert Lewandowski is, valamiben elmaradtak a Real Madrid játékosától, Toni Kroostól.  Az első helyet ezúttal is Cristiano Ronaldo szerezte meg 94-gyel, viszont most először ugyanannyi pontja van, mint a második Lionel Messinek. Mögéjük 92-vel Neymar Jr. állt be, majd 91-gyel következik Luka Modric. A teljes rangsort itt találjátok, alább pedig egy mókás videó, amiben focisták kommentálják korábbi értékeléseiket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)