Hirdetés

FIFA 19 - ízelítőt kaptunk a megújult Kick Off módból

|

A FIFA 19 legújabb trailere a játék felfrissített játékmódjára, a Kick Offra fókuszál.

Hirdetés

A napokban kiderült már néhány új részlet a FIFA 19 játékmódjairól, hiszen nem csupán újdonságokkal készülnek a fejlesztők, de a már jól ismert módokon is alakítanak kicsit. 

Hirdetés

Az EA Sports most megosztott egy trailert is a témával kapcsolatban, amelyben a Kick Off újdonságait mutatja be. A klasszikus játékmódhoz képest ötfajta új meccstípus közül válogathatunk majd kedvünkre (UEFA Champions League, House Rules, Best of Series, Home & Away, Featured Cup Finals) és mindegyik tartalmaz egy csavart is, hogy megnöveljék a játékélményt.

A játékosok egyébként folyamatosan nyomon követhetik majd a Kick Offban a statisztikáikat és részletes elemzést kaphatnak minden egyes lejátszott meccsről. 

A FIFA 19 szeptember 28-án várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Hogy tetszenek az újítások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)