Hirdetés

Így játszhatsz már most a FIFA 19 teljes változatával

|

Ha befizeted magad az EA új prémium szolgáltatására, alapos előnnyel indulhatsz a többiekhez képest.

Hirdetés

Azt már június elején megtudtuk, hogy akik befizetnek az EA új előfizetéses szolgáltatására, jóval a hétköznapi halandók előtt belefoghatnak majd a kiadó legfrissebb címeibe. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Netflix szerű rendszer előfizetői havi 15 dollár (vagy évi 100 dollár) befizetése után korlátozások nélkül nyúzhatnak egy rakás teljes játékot, köztük a legújabb megjelenéseket is. Ráadásul némi előnnyel is indulnak. 

Hirdetés

Az EA hazai idő szerint délután 5 órakor már megnyitotta a virtuális focistadionok kapuit, FIFA 19 elérhetővé vált minden Premier tagnak. Szóval, ha esetleg ti is kacérkodtatok az Origin Access Premierrel és esetleg a FIFA is a szívetek csücske, akkor ez egy remek lehetőség a számotokra. Ha esetleg nem PC-n játszotok vagy nem érdekel az előfizetéses rendszer, akkor egyéb opcióitok is vannak: az EA/Origin Access előfizetők a holnapi napon indíthatják el az ingyenes próbaverziót - ennek persze időkorlátja van, mint minden EA/Origin Access trial verziónak. A Champions és Ultimate Edition névre keresztelt kiadások vásárlói pedig szeptember 25-től kezdhetnek a laszti kergetésébe.

A tényleges megjelenésig hátralévő időszakot egyébként az EA "előszezonnak" nevezte el, és a FIFA Ultimate Team játékmódba már most is pakoltak olyan tartalmakat, amik kizárólag ebben a rövid időintervallumban lesznek elérhetőek. 

A FIFA 19 PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre érkezik, a hivatalos megjelenés dátuma szeptember 28.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)