Hirdetés

FIFA 19 - megnézhetjük a kártyapaklik tartalmának valószínűségét

|

Az új részben visszatért a FIFA Ultimate Team, ahol mostantól azt is megnézhetjük, hogy mennyi az esélye annak, hogy megszerezzünk bizonyos játékosokat

Hirdetés

A héten végre mindenki számára elérhetővé vált a FIFA 19, amelyben természetesen a FIFA Ultimate Team is visszatért, viszont ezúttal egy érdekes csavarral: a legújabb részben minden pakli esetében megnézhetjük, hogy mennyi esélyünk van a megszerzésére.

Hirdetés

A Show Pack Probabilities menüt böngészve például megtudhatjuk, hogy a különleges játékosokat felsorakoztató Ones to Watch lapok megszerzésére kevesebb, mint egy százalék esélyünk van, viszont érdemes lehet ezekre is ráhajtani, ugyanis ezek a kártyák az egész szezon idejére felturbózzák az adott játékos értékelését, amennyiben jól teljesít.

Persze azért érdemes elgondolkodni azon, hogy ez az új feature egy kicsit két élű penge az EA számára, hiszen míg tény, hogy érdekes jobban belelátni az Ultimate Team mélységeibe, sok játékost talán elrettenthet, hogy ha tudatában vannak, hogy mennyire rosszak az esélyeik.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)