Hirdetés

FIFA 20 - az Ultimate Team egy Battle Pass szerű rendszert is kapni fog

|

A FIFA Ultimate Team a sorozat egyik legnépszerűbb és legsikeresebb játékmódja, így az EA minden évben megpróbál újítani rajta. Most úgy néz ki, hogy egy szezonális rendszerrel fogják feldobni.

Hirdetés

Az EA Sports azt tervezi, hogy szezonális célokat épít be a FIFA 20-ba. Magyarán szinteket fogunk lépni különböző kihívások teljesítésével. Ismerős a megoldás? Nem csoda, ha igen, mivel a Fortnite óta szinte mindenki megpróbálta valamilyen formában beültetni ezt a játékába.

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint a FIFA 20 Ultimate Team módjában lesz majd elérhető ez a battle pass-szerű megoldás, ahol különböző nehézségi szintű küldetéseket kell majd teljesítenünk. Lesznek olyan célok, melyek elérése több hétnyi vagy hónapnyi munkába fog kerülni. A jutalmak között valószínűleg akadnak majd focisták és kártyacsomagok vegyesem.

Az igazán nagy kérdés az, hogy mindez vajon ez is extra pénzbe fog-e kerülni. Erre persze még nem kaptunk választ, de legkésőbb szeptember 27-én ez is kiderül, hiszen akkor jelenik meg a FIFA 20.

Címkék: #fifa 20 #foci #ea
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)