Hirdetés

FIFA 20 - jó pár játékos személyes adatai szivároghattak ki az EA honlapján keresztül

|

A Global Seriesre való jelentkezéskor a regisztrációs felületen sok játékosnál más emberek adatai jelentek meg.

Hirdetés

Tegnap kezdődött a jelentkezés a Global Seriesre a FIFA 20-ban, ami elengedhetetlen feltétele annak, hogy az EA focis játékának legjobbjai elindulhassanak a FIFA eWorld Cupért. A regisztrációs felületre belépve azonban jó néhány játékos azt tapasztalta, hogy az adatok mezői már ki vannak töltve. A gond csak az volt, hogy számukra teljesen ismeretlen emberek adataival. 

Hirdetés

A Twitteren több bejegyzés is szól arról, hogy amikor valaki megpróbált bejelentkezni, akkor akár a világ másik pontján élő emberek adatai ugrottak fel neki a honlapon, beleértve nicknevüket, email címüket és születési idejüket is:

A hiba híre gyorsan eljutott az EA-hez, akik átmenetileg elérhetetlenné tették a honlapot, amíg ki nem derítették, hogy mi okozhatja a problémát. A cég a kivizsgálás után közzétett egy közleményt, melyben azt írták, hogy javították a problémát, de a hiba következtében nagyjából 1600 játékos adatai szivároghattak ki. Velük a cég felveszi a kapcsolatot, hogy megóvhassák az EA-fiókjukat. A regisztrációt egyelőre még nem nyitották meg újra, ígéretük szerint erre az elkövetkezendő napokban kerülhet sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)