Hirdetés

FIFA 20 - még be sem jelentették, de már az újdonságokról beszélnek

|

Bár hivatalosan még a logót sem láttuk, az EA-nél máris elkezdték csöpögtetni az infókat az idei FIFA kapcsán.

Hirdetés

Vannak, akik minden évben megveszik a legújabb FIFA-t, és vannak, akik értetlenül álnak a jelenség előtt, mert szerintük a FIFA 2002 óta pontosan ugyanazt a játékot próbálja meg eladni az EA. Az igazság persze valahol középen van, hiszen ha első ránézésre nem is égbekiáltóak az újítások, a tapasztalt játékosok érzik, mennyit fejlődik a játék évről évre.

 

Hirdetés

Bár a focis móka idei iterációját hivatalosan még be sem jelentette az EA, most egy blogbejegyzésben már megosztottak ezt-azt az újításokról. Ebből kiderül, hogy ügyesebben védekezik majd az MI, konzisztensebbek lesznek a kapura lövések, a befejező mozdulatok, a javulnak a beadások és a lövések, könnyebb lesz összefűzni a trükköket, de javul a passzolás, az emberváltás és a kapus is irányíthatóbbá válik.

Az EA szeretné, ha a manuális védekezés élvezetesebb és használhatóbb lenne, ezzel jutalmazva azokat, akik veszik a fáradtságot és elsajátítják a tökéletes technikát. Azt is megtudtuk, hogy bár igyekeznek folyamatosan javítani az aktuális epizódokat is, egy ilyen méretű változtatást nem egyszerű implementálni, mert alapvetően megváltoztatja a játékmenetet, és nem lehet mindent hozzá igazítani.

A rajongók több dolgot is kifogásoltak a FIFA 19-ben, meglátjuk, ezeket mennyire sikerül orvosolni, illetve milyen tervei vannak a kiadónak az Ultimate Teammel, ami a loot boxok egyre szigorúbb törvényi szabályozása miatt kerülhet veszélybe

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)