Hirdetés

FIFA 20 - nem Juventus lesz Cristiano Ronaldo csapatának neve a játékban

|

A hosszú évekig a partvonalról figyelő PES most jól keresztbe tett a FIFA-nak.

Hirdetés

Akik ismerik már régebbről a Pro Evolution Soccer sorozatot, azok pontosan tudják, hogy kicsit olyan volt ezzel játszani, mint anno a piacon vásárolt sárga kazettás játékokkal, amiken valami olcsó másolat volt az eredeti játékok helyett, legalábbis ami az elnevezéseket érinti. Mivel a stúdió nem fért hozzá licencekhez, nem használhatták a csapatok neveit, így a Chelsea London Blue volt, Ronaldo Ronarid, de volt Roberto Larcos Naldarinho is.

Hirdetés

Sokan ezért nem is vették komolyan a játékot anno, de mostanra megerősödött a frachise, és egyre több jogot sikerül megszerezniük. Sőt, most sikerült az egyik legnagyobb falatot elhappolniuk az EA elöl. A Konami ugyanis exkluzív szerződést kötött a Juventussal, így más játékokban nem használhatják a klub nevét, mezét és címerét.

Szerencsére a játékosok nevét nem kell majd átírni a FIFA 20-ban (lássuk be, az azért elég kellemetlen lenne, ha C. Ronaldónak valami álnéven kéne játszani), Juventus helyett viszont Piemonte Calcio néven szerepel majd a torinói csapat a játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)