Hirdetés

FIFA 20 - az eddigi legkidolgozottabb karriermódot kínálja majd

|

Akár játékosként, akár menedzserként vágunk bele a karrier módba, nem csak a pályán nyújtott teljesítmény számít majd, ha sikeressé szeretnénk válni.

Hirdetés

Az utóbbi években az volt az érzésünk, hogy a FIFA játékok karrier módjának fejlesztésénél a készítők beérték a minimummal. A szeptemberben érkező legújabb részben ígéretük szerint komoly hangsúlyt fektettek arra, hogy egy változatos, a döntéseinkre és teljesítményünkre egyaránt építő rendszert alkossanak meg, ahol fontos minden részletre odafigyelnünk, ha komoly sikerre vágyunk.

Hirdetés

Sokkal fontosabbá válnak a meccsek előtt és után adott sajtótájékoztatók, ez szabja meg ugyanis, hogy milyen megbecsülés alá esünk nemzetközi porondon. Hogy a sajtó hogy áll majd hozzánk egy-egy ilyen interjú alkalmával, az nagyban függ attól, hogy a milyen döntéseket hoztunk a múltban, illetve, hogy milyen teljesítményt nyújtottunk a meccseken. 

Menedzserként fontos, hogy figyeljünk a játékosainkra, törődjünk az igényeikkel és meghallgassuk őket, ezzel alkotva képet arról, hogy milyen állapotban vannak. Ezeket a dialógusokat egy csetablak szerű felületen kezelhetjük. A játékosok boldogsága befolyásolja, hogy mennyire eredményesek a pályán, tehát az itt meghozott döntéseink az egész csapat teljesítményére hatással lesznek.

Bemutatkozik a FIFA 20 Volta Football mód is, ami lehetővé teszi, hogy a női és férfi játékosok egy csapatba kerülhessenek. A női menedzserek is bekerülnek az új részbe, az avatárunk testreszabhatósága pedig szerepjátékok karakteralkotási mechanikáival versenyzik majd.

Korábban említettem, hogy fontos, milyen a megbecsülésünk játékosként. Ebben nagy szerepet játszik a FIFA 20 másik nagy újítása, a karakter potenciál, ami a meccseken nyújtott teljesítményünket veszi alapul. A korábbi részekkel ellentétben itt egy idősebb játékos is növelheti a benne rejlő lehetőségeket, ha a meccseken jól teljesít, de ennek a fordítottja is igaz, nem számít ha erőnk teljében vagyunk, ha a folyamatosan csak a kapufát döngetjük, végül kispadon ülve végezhetjük.

A FIFA 20 újításait szeptember 27-én próbálhatjuk ki.

Címkék: #fifa 20 #ea
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)