Hirdetés

FIFA 20 - negatív értékelések árasztották el a switches verzió Metacritic oldalát

|

Úgy tűnik, hogy a felhasználóknak nem tetszik a lebutított Legacy Edition, ezt pedig értékelések formájában próbálják az EA tudtára adni.

Hirdetés

Az Astral Chain után ismét egy switches kiadásra csapott le az internet ítélőszékének szigorú pontozása, ezúttal azonban nem az exkluzivitás miatt kezdődött meg a review bombing. A FIFA 20 a Nintendo konzoljára kizárólag Legacy Edition formájában érkezett meg, ami a FIFA 19 egy frissített változata, ez pedig a felhasználóknak egyáltalán nem nyerte el a tetszését.

Hirdetés

A FIFA-játékokhoz eddig is érkeztek Legacy Editionök, méghozzá az előző generációs konzolokra, tehát Xbox 360-ra és PS3-ra, amelyeknél a kiadó már nem akart bajlódni a fejlesztéssel, egész egyszerűen csak fogta az előző évi verziót és frissítette benne a kereteket, a mezeket és még néhány apróságot, utána pedig majdnem teljes áron ismét kiadta. Éppen ez történt most a switches változattal is, aminél a jelek szerint az EA úgy látta, hogy nem érné meg egy teljes értékű portot készíteni rá, inkább a tavalyi játékot frissítették, így például a Volta módot sem érhetjük el ezen a platformon. Persze ez egy igen piszkos húzásnak tűnik, de azt is jegyezzük meg, hogy a kiadó előre közölte, hogy csak ilyen kiadás érkezik Switchre, így a játékosok meglepetése nem túlzottan indokolt.

A hír megírásának pillanatában a FIFA 20 Legacy Edition esetében 0,4 pont a User Score a Metacriticen. Persze az EA valószínűleg így is felfoghatatlan mennyiségű pénzt keres majd a FIFA-ból, tehát nem kell pirosra sírjuk a szemünket értük esténként, de azért sokkal praktikusabb, ha az ember a pénztárcájával szavaz, ha nem tetszik neki valami, mintha egy kritikai oldalon folytat bosszúhadjáratot, megnehezítve ezzel azok dolgát, akik valamelyest objektív értékelések alapján szeretnének tájékozódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)