Hirdetés

FIFA 20 megjelenés - szeptember végén indul a szezon

|

Bár a legfontosabb újításokat az EA Play-re tartogatja a kiadó, a megjelenési dátumról már lerántották a leplet.

Hirdetés

Szombat este veszi kezdetét az EA Play, ahol rengeteg játékról szó esik majd, többek között sportos vonalon is. A legnagyobb figyelmet ezek közül valószínűleg ezúttal is a FIFA kapja majd, és csak remélni tudjuk, hogy ezúttal Pelé nélkül leplezik le a játékot.

Hirdetés

Már azt hittük, egészen a szombat esti streamig kell várnunk a hivatalos bejelentésre, de az EA egy rövid teaser keretében már most megerősítette, hogy igen, idén is lesz FIFA. A platformokat egyelőre nem ismerjük, de ha tippelnünk kéne, akkor továbbra is mindenhová kiszórják a cuccot, még Xbox 360-ra és PS3-ra is - ez a verzió nyilván csak nyomokban egyezik majd meg a jelenlegi generációs változattal.

A FIFA 20 megjelenés 2019. szeptember 27-én esedékes. Ha ti tudjátok, hogy mit jelent a teaserben villogtatott V betű, akkor írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)