Hirdetés

FIFA 20 - már nem Ronaldo lesz a legjobb játékos

|

Második helyre csúszik vissza a Juventus sztárfocistája.

Hirdetés

A FIFA 19-ben még Lionel Messi és Cristiano Ronaldo holtversenyben birtokolták a legmagasabb pontszámmal rendelkező focisták címét, az idén megjelenő új játékban viszont ez a helyzet megváltozik. 

Hirdetés

Immár ugyanis Ronaldo csak a második helynek örülhet. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy Messi a FIFA 20-ban is 94 pontos értékkel bír majd, míg a tavalyihoz képest egy pontot veszítve Ronaldónak be kell érnie "csak" 93-mal. A harmadik legértékesebb játékos egyébként Neymar Jr. lett 92 ponttal. 

1. Messi - 94 pont
2. Ronaldo - 93 pont 
3. Neymar - 92 pont 
4. Hazard -  91 pont 
5. De Bruyne - 91 pont 
6. Oblak - 91 pont 
7. van Dijk - 90 pont
8. Salah - 90 pont
9. Modric - 90 pont
10. ter Stegen - 90 pont

Komoly átrendeződés figyelhető meg a listán, idén nem fért már bele az első tízbe Sergio Ramos, Luis Suarez,  Tony Kroos, vagy épp David de Gea sem. Gareth Bale esetében még rosszabb a helyzet, ő a TOP 100-ból is kicsúszott a FIFA 20-ban. 

Ti mennyire értetek egyet a tíz legjobb játékos listájával? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)