Hirdetés

Jövő héten kezdődik a FIFA 20 Stay and Play bajnoksága

|

Az autósportokhoz hasonlóan a profi labdarúgók is úgy döntöttek, hogy inkább csak virtuálisan mérkőznek meg, amíg a karantén tart, az első bajnokság pedig hamarosan kezdetét is veszi.

Hirdetés

A hónapok óta tartó koronavírus járvány nem csak a különféle üzletágaknak és rendezvényeknek tett keresztbe, hanem a sporteseményeket is szinte kivétel nélkül szabotálta. A Forma-1 gyorsan alkalmazkodott az új helyzethez és szimulátorokban folytatták a futamokat, most pedig az EA Sports szeretné hasonlóan virtualizálni a focit.

Hirdetés

Az EA Sports hivatalosan bejelentette, hogy jövő héten kezdetét veszi a FIFA 20 Stay and Play Cup, mely során 20 világhírű európai klub játékosai fognak megküzdeni egy online bajnokság keretein belül, melyet az EA saját Twitch-csatornáján lehet majd követni.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mely játékosok csapnak majd össze, de az már most is biztos, hogy az olyan jól ismert klubok, mint a Liverpool és a Real Madrid biztosan részt vesznek a kezdeményezésben. Az esemény április 15-én este 6 órakor kezdődik, szóval könnyen elcsíphetik azok, akik hiányolják az élő focit.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Kit látnátok szívesen kontrollerrel a kezében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)