Hirdetés

FIFA 20 tesztek - nem lett kapufa

|

A szeptember végén megjelenő FIFA 20 már a kritikusok asztalán van, akik szépen sorban kezdik is kiosztani az értékeléseket.

Hirdetés

Noha a Konami tisztességgel próbálkozott elorozni az EA elől a lehető legtöbb licencet, a FIFA 20 így is tetemes mennyiségű tartalommal igyekszik kiszolgálni a játékosbázisát. Ilyen például a Volta játékmód (férfi és női játékosokkal) vagy a továbbfejlődött a karriermód

Hirdetés

A FIFA 20 durván egy hét múlva megjelenik, aki pedig még mindig kétségek között őrlődik, hogy érdemes lesz-e beszerezni, annak talán irányt mutathatnak a nemzetközi szaksajtó tagjai által közzétett pontszámok, amelyek többsége egész baráti. Az EA legújabb focis epizódjának PS4-es kiadása 11 értékelés után 83 ponton áll a MetaCriticen. A spanyol IGN például a széria legteljesebb játékának tartja, a legtöbb kritikus pedig egyetért abban, hogy a Volta mód jelenti a legnagyobb szórakozást a tartalmak közül. Negatívumként azt olvashatjuk a legtöbb helyen, hogy nem igazán újítja meg a szériát. 

Íme az első értékelések: 

VG24/7 - 4/5
IGN US - 7.8/10
Attack of the Fanboy - 4/5
Screen Rant - 4/5
IGN Spain - 9.3/10
Telegraph - 4/5
Hobby Consolas - 88/100
Gameblog - 7/10
Game Revolution - 9/10
Gaming Nexus - 8/10
God is a Geek - 9/10

A FIFA 20 szeptember 27-én érkezik meg, de a demónak köszönhetően már ti is belekóstolhattok a játékmenetébe és a Voltába is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)