Hirdetés

FIFA 20 - a zárt bétával együtt elkezdődtek a szivárogtatások is

|

Az FIFA Ultimate Teamből és a karrier módból is érkeztek videók, amiken megcsodálhatjuk az új mechanikákat működés közben.

Hirdetés

Az EA Sports elindította a FIFA 20 zárt bétáját, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az internet azonnal megtelt a tesztben résztvevőktől érkező képekkel és videókkal, amik valamennyi bepillantást engednek a legújabb részbe.

Hirdetés

Az Ultimate Team rajongók megnyugodhatnak, érkezett néhány felvétel, ami bemutatja a csomagnyitásokat, az egyik kiszivárgott videón például a Real Madridos Iscót láthatjuk jó pár pirotechnikai hangulatfokozó kíséretében a pályára penderülni:

Ezek a kivonulások különböző intenzitásúak lesznek, attól függően, hogy sima vagy rare típusút bontottunk, erről itt egy kis összehasonlítás is:

Az új rész talán a karrier módban kínálja a legtöbb újdonságot, ahogy arról korábban írtunk, eddig példátlan részletességű karaktergenerálót kapunk a menedzsereinkhez. Ezzel lehet élni és visszaélni, mindenki döntse el, hogy az alábbi esetekben melyik történt:

Az új részben felvonultatott játékosokra is vethetünk egy kósza pillantást, melyek kidolgozottsága néhány esetben hagy kívánnivalót maga után, de fontos figyelembe venni, hogy egy bétáról beszélünk, tehát a megjelenésig a játék még bőven változhat:

Nektek eddig hogy tetszik a játék?

Címkék: #fifa 20 #ea
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)