Hirdetés

FIFA 2004 finomságok!

|

Huhh, hát újabb jó hír. A német részről FIFA 2004-et összekovácsoló oldal olyan kellemes meglepiket adott a PC-s FIFA sorozatok kedvelőinek, hogy dobjunk egy hátast. :) Szóval a FIFA 2004 demójához adtak nekünk olyan jó dolgokat, mint például amit már közöltünk, hogy felbontást, kameranézetet, játékidőt, nehézséget, ápolást, lest lehet állítani... Ami viszont fontosabb! Van itt olyan, amely letöltése és feltelepítése után átállíthatjuk az irányítást, van itt olyan, amely használatba vétele után nem Juventus FC - AC Milan, hanem Juventus FC - Real Madrid FC, vagy például Inter Milan - AC Milan, Real Madrid FC - Manchester United meccseket játszhatunk! Klikk!!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)