Hirdetés

FIFA bakik - videóban háborodunk fel

|

EndreMan már ígérte egy ideje, hogy a FIFA 13-ból kigyűjti a legfelháborítóbb részleteket, most egy negyed órás adásban elemzi ezeket. Közben persze a FIFA 14-et is nyüstölik már, nem ér véget a sztori.

Hirdetés

EndreMan nem rossz FIFA játékos, tudja ezt már mindenki, aki összeakasztotta vele a bajszát a pályán. Mégis érik folyamatosan kellemetlen meglepetések, és mivel szeret felháborodni, most meg is mutatja nektek, miért vörös annyit a feje játék közben.

Most a FIFA 13 legszebb "Bloopers" pillanatait gyűjtötte csokorba Dudu segítségével, de természetesen a FIFA 14 sem marad majd ki a szórásból (a tesztet ide kattintva olvashatjátok el), addig is lássuk a rudigólok szépségét szakértő kommentár kíséretében. Csak erős idegzetűeknek!

Ha van hasonló saját tapasztalat, örömmel várjuk a beszámolókat és a videókat a kommentek között!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)